Vilén med landslaget till Ryssland

Pontus Vilén åker i början av september med landslaget till Ryssland för träningsläger och matcher mot Jenisej.

Innan sommaren togs Pontus Vilén ut till nya förbundskaptenen Michael Carlssons observationstrupp. Nu kommer Pontus ännu ett steg närmare landslaget. Han har blivit uttagen att åka med landslaget på träningsläger till ryska Krasnojarsk, där man under några dagar i början av september kommer träna i Jenisejs nya hall. Dessutom väntar tre matcher mot Jenisej.

– Jätteroligt att komma med och kul att åka till Krasnojarsk. Ska bli väldigt inspirerande att prova nya hallen, har ju bara sett den på bild tidigare, säger Vilén.
– Det blir en bra start på säsongen, med intensivt läger. Tre matcher och några träningar på fem sex dagar.
Känns som en bra mix i truppen med flera yngre som jag känner och så några rutinerade som Daniel Berlin, Erik Säfström, Adam Gilljam och David Pizzoni Elfving. Det blir en perfekt start på säsongen, säger Vilén.