Vill ditt företag synas tillsammans med Vetlanda Bandyklubb?

VBK har nyligen avslutat en framgångsrik säsong med ett nytt SM-guld för juniorer. Nu blickar vi framåt mot nästa bandysäsong och söker nya företag som vill synas tillsammans med Vetlanda Bandyklubb.

Vetlanda Bandyklubb har en vision om att förena elitsatsning med samhällsengagemang, där klubben skapar glädje för Vetlanda Kommun genom såväl framgångsrika resultat för representationslaget som genom skoj och lek för barn.

I VBK:s verksamhet finns nära 200 ungdomsspelare från våra yngsta spelare i Bandykul upp till J20. Dessa spelare tränas av över 50 ideella ledare. Föreningen fostrar inte bara spelare utan också samhällsmedborgare som utifrån klubbens riktlinjer lär sig ta ansvar för sig själva och för gruppen. I våra lag samlas ungdomar från kommunens samtliga skolor och skapar därmed möten över gränserna. Vi är också stolta över att en stor del av vårt A-lag består av spelare födda och uppvuxna i Vetlanda och ytterligare en andel av laget från närliggande småländska klubbar.

Exempel på sätt du kan samarbeta tillsammans med Vetlanda Bandyklubb:

• Exponering i Hydro Arena
  • Exponering tillsammans med A-laget
  • Exponering tillsammans med våra junior- och ungdomslag
  • Exponering via våra digitala kanaler
  • Matchevenemang vid hemmamatcherna i Elitserien

Välkommen att kontakta oss för alla möjligheter att samarbete med VBK.

Vill du samarbeta med Vetlanda Bandyklubb? Kontakta oss nu!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se

Peder Andersson
peder.andersson@vetlandabk.se

Välkommen att samarbeta med Vetlanda Bandyklubb!