Funktionärer VBK

Vill du hjälpa till i VBK i vinter?

Vetlanda Bandyklubb har stora planer för våra matcharrangemang i vinter men för att de ska bli så bra som möjligt behöver vi bli fler som jobbar med matcherna i VBK. Är du intresserad?

VBK söker fler personer som kan hjälpa till att skapa, planera och genomföra de olika aktiviteterna vid våra hemmamatcher. Exempel på uppgifter som föreningen behöver fler personer inom:

– Personer som marknadsför våra hemmamatcher
– Personer som skapar innehåll för sociala medier vid matcherna

– Personer som bemannar entré och biljettinsläpp
– Personer som bemannar våra olika försäljningsställen
– Personer som serverar mat och dryck
– Personer som arbetar som publikvärdar
– Personer som bemannar kringaktiviteter vid matcherna

Med flera uppgifter, speciellt sådant som du själv känner dig intresserad av att hjälpa till med!

Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av ett stimulerande ideellt uppdrag där du hjälper till att skapa attraktiva arrangemang och upplevelser för invånarna på Höglandet. Vi söker dig som vill hjälpa till under hela säsongen eller vid enstaka matcher. Hör av dig om du är intresserad så hittar vi en roll för dig!

Kontakta oss för mer information

Andreas Söderman, marknadsansvarig
andreas.soderman@vetlandabk.se