Vinn biljetter och mat före matchen hos MAX Burgers

Den här säsongen är MAX ny huvudpartner till VBK:s ungdomsverksamhet. Detta innebär bland annat att vi lottar ut biljetter och presentkort för att äta hos MAX före matchen till våra ungdomsspelare med föräldrar.

I våras öppnade MAX en ny restaurang i Vetlanda och blev samtidigt huvudpartner till VBK:s ungdomsverksamhet. Som en del av detta samarbete bjuder MAX denna säsong två ungdomsspelare med förälder på biljetter och presentkort för att äta hos MAX före våra hemmamatcher i Elitserien.

Vi startar upp denna möjlighet till första hemmamatchen mot Sirius 19 november då vi i marknadsföringen inför matchen fokuserar just på den viktiga relationen mellan barn och föräldrar för att skapa ett intresse för bandysporten. Till denna match kommer totalt 6 ungdomsspelare i VBK med en förälder per barn få ett presentkort för att äta på MAX före matchen och fri entré för en vuxen. Därefter lottar vi ut 2 paket per match vid säsongens resterande matcher i Elitserien.

Alla ungdomsspelare i VBK kan vara med i utlottningen men behöver anmäla sig via formuläret nedan. Det görs sedan en utlottning en vecka före varje match och varje ungdomsspelare kan max vinna en gång per säsong.

För att vara med i utlottningen inför matchen mot Sirius 19 november behöver man ha anmält sig nedan senast fredag 12 november kl 12. Du behöver sedan inte anmäla dig på nytt till nästa match utan alla som har anmält sig är med i utlottningen fram tills att man har vunnit eller säsongen är över.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se