SM-Guld för P18!

Vetlandas 18-årslag vinner SM-guld efter att ha vunnit mot Edsbyn efter straffar med sammanlagt 6-4. VBK var länge i förarsätet och ledde med 4-3, men Edsbyn kunde kvittera på övertid. Efter en mållös förlängning blev det straffar, och där räddade Vetlandas målvakt Vincent Trygg tre straffar medan Albin Rehnholm och Isac Karlsson gjorde mål för VBK. Vetlandas mål under ordinarie matchtid gjordes av Albin Rehnholm 2 och Jonathan Svensson 2.

För andra året i rad – och för åttonde gången sammanlagt – vinner VBK SM-guld för P18.

Senare ikväll, klockan 19.00, spelar Vetlandas J20 final mot Vänersborg. Innan dess spelar Skirö AIK F17 final mot Sandviken, den matchen startar 15.00. Båda matcherna går att följa på Elitrapport eller via Bandypuls Plus-tjänst.