Publik Villa Kvartsfinal 2016

Biljettsläpp till premiären mot Villa

På onsdag 13 oktober kl 09:00 släpper vi biljetterna till hemmapremiären mot Villa Lidköping som spelas 3 november kl 19:00 i Hydro Arena.

Efter en säsong av pandemi och publikrestriktioner ser VBK fram emot att hälsa välkommen tillbaka till vår publik när Elitserien är tillbaka på hemmaplan. Motståndare i den första hemmamatchen är svenska mästarna Villa Lidköping.

På onsdag 13 oktober kl 09:00 kommer vi att påbörja försäljningen av biljetter till första hemmamatchen. Då säljer vi både sittplats och ståplats här via vetlandabk.se. Vi är tacksamma för att du köper dina biljetter till matchen på förhand. Din biljett skickas som sms och e-post till dig efter ditt köp. Ta med smset eller e-postmeddelandet (antingen utskrivet eller direkt på din mobil) för att scanna i entrén vid matchen. På så vis minskar vi köer och kan planera evenemanget på bästa sätt för dig som besökare.

Priser Elitserien 2021/2022

Ståplats
Vuxen: 150 kr
Pensionär: 120 kr
Upp till och med 19 år: Gratis

Sittplats
Vuxen: 230 kr
Pensionär: 200 kr
Upp till och med 19 år: 80 kr

Tips! Vill du köpa programblad kan du lägga till det innan du betalar och du hämtar ut ditt programblad i entrén genom att visa upp biljetten.

Köp säsongskort till hela Elitserien och slutspel

Du kan givetvis fortfarande köpa säsongskort till säsongens alla matcher både i Elitserien och slutspel. Försäljningen av säsongskort pågår fram till hemmapremiären och du bokar det via länken nedan.

Priser

Sittplats ordinarie: 3 000 kr
Sittplats pensionär: 2 500 kr
Ståplats vuxen: 1 850 kr
Ståplats pensionär: 1 350 kr

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se