Bra start för Jubileumsboken – nu är vi över 20 000 kr

Igår lanserade VBK Jubilumsboken, där berättelserna från föreningens 75 år kommer att berättas. Vi är glada för det stora intresset för boken och att vi nu närmar oss det första målet med förhandsbeställningarna.

Säsongen 2019/20 firar Vetlanda BK 75 år. Resan från det första mötet på Brandels konditori, via första matchen mot Flugeby, till allsvenskan, SM-guld och ungdomsguld innehåller många fantastiska berättelser. I boken Vetlanda BK 75 år kommer de att berättas. Läsaren får ta del av hur Vetlanda lyckades gå från division 4 till allsvenskan på tre år, hur klubben gick från lindansarlag till att under tio säsonger spela sju SM-finaler och hur VBK därefter har blivit Sveriges mest framgångsrika klubb på juniorsidan. Läsaren bjuds också på intervjuer med flera av de stora spelarna och ledarna som fostrats i eller tillhört Vetlanda BK under dessa 75 år.

Igår öppnade vi möjligheten att göra förhandsbeställningar av boken och vi är glada för det stora intresset som redan nu innebär att vi är över 20 000 kr i intäkter för boken. För att säkra att boken kommer bli av är vårt första mål med förhandsbeställningarna att komma över 30 000 kr, vilket vi hoppas kunna nå så fort som möjligt. Vi säger stort tack till alla er som redan har beställt! Mer information om leverans och betalning kommer att skickas löpande till er.

Boken kommer att vara färdig med utgivning lagom till jul 2019. Genom att förhandsbeställa boken hjälper du till att säkra utgivningen av boken då förhandsbokningar är en förutsättning för att finansiera och därmed garantera boken. Så är du intresserad av att köpa Jubileumsboken, tveka inte att skicka in din förhandsbeställning redan nu!