Dubbla förluster mot Villa för juniorlagen

Returmöten för både P17 och P19 där gästerna åkte hem med segern, vinst för P16 mot Åby/Tjureda efter vändning.

P19 och P17 mötte Villa Lidköping i sina seriepremiärer i början av månaden, redan i helgen spelades returmötena i Hydro Arena och det blev dubbla förluster. I lördags vann Villa P17 med 4-3. Vetlandas målskyttar var Ludvig Tejmark 2 och Vilgot Lindh. VBK vann när lagen möttes i Lidköping och har bättre målskillnad, och leder därmed fortsatt serien. På lördag spelar Vetlanda borta mot Edsbyn.

P19 låg under i paus mot serieledarna med 4-0 men hyfsade till sifforna något i andra halvlek, till slut förlust med 6-3. Alexander Sundberg 2 och Noah Gummesson gjorde Vetlandas mål. Även P19 åker till Edsbyn för match på lördag, de spelar sedan också mot Rättvik på söndag. Vetlanda ligger just nu trea från slutet med just Edsbyn och Rättvik före och efter sig.

P16 spelade igår kväll hemma mot Åby/Tjureda. Gästerna hade ledningen med 3-0 i paus, men Vetlanda vände i andra halvlek och vann med 7-5. Vincent Rinaldo stod för fyra av målen, övriga mål gjordes av Albin Ek 2 och Filip Karlsson. På fredag spelar de nästa match, borta mot Villa Lidköping P15.

Dennis Josefsson
dennis.josefsson@vetlandabk.se