Efter 21 mål på fyra matcher – stötta VBK:s framtid vid varje mål!

VBK har inlett säsongen med 21 mål på fyra matcher och gjorde under gårdagen hela nio mål hemma mot Sirius. Visst hade det varit extra roligt att stötta VBK:s framtid varje gång du jublar över ett gulsvart mål? Då ska du ta chanse

VBK har inlett säsongen med 21 mål på fyra matcher och gjorde under gårdagen hela nio mål hemma mot Sirius. Visst hade det varit extra roligt att stötta VBK:s framtid varje gång du jublar över ett gulsvart mål? Då ska du ta chansen att gå med i Framtidspengen!

Framtidspengen infördes förra säsongen och den här säsongen hoppas vi överträffa utfallet från 2017/2018 genom att nå fler bidragsgivare som ser värdet i att ge pengar till VBK. Därför har vi öppnat möjligheten att gå med i Framtidspengen genom att skänka minst 1 kr per mål som VBK gör i Elitserien och eventuellt slutspel eller kval. 

I Framtidspengen går man med för att efter säsongen ge ett bidrag till VBK där meningen är pengarna ska användas för att stötta föreningen på lång sikt genom att möjliggöra satsningar inom organisation och ungdomsverksamhet. Exempel på en sådan nysatsningen är anställningen av en ny administratör på heltid i form av Oksana Suzdaleva, som sedan i augusti arbetar på VBK:s kansli.

* Du bestämmer storleken på ditt bidrag, från 1 kr per mål och uppåt.
* Beloppet du ska betala fastställs efter A-lagets sista match säsongen 2018/19 och baseras på antalet mål VBK har gjort i Elitserien, slutspel eller kval.
* Du betalar beloppet efter sista matchen via bankgiro, kort, kontanter eller swish.
* Du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att betala på faktura med 30 dagar betalningsvillkor.
* Du som går med i VBK:s Framtidspeng får erbjudanden under säsongen, till exempel gå 2 för 1 på utvalda hemmamatcher i Elitserien.
* Du får ditt namn publicerat på VBK:s hemsida som tack för att du bidrar till VBK:s framtid.

Säsongen 2017/18 gjorde VBK 169 mål i Elitserien och slutspel och vi har alltså nu inlett säsongen med 21 mål på fyra matcher. Håller VBK i det snittet säsongen ut innebär det 136 mål i Elitserien.