Kullen Fans

Erbjudanden inför säsongen för våra hemmasupportrar

Vetlanda Bandyklubb vill uppmuntra våra supportrar som hjälper till att skapa en härlig stämning i Hydro Arena vid våra hemmamatcher med bra erbjudanden på säsongskort och uppladdning före matcherna.

Rabatterade säsongskort till medlemmar i Kullen Fans

Även den här säsongen erbjuder VBK alla som är medlemmar i Kullen Fans att köpa säsongskort på ståplats till det rabatterade priset 1 000 kr. I det priset ingår alla träningsmatcher, matcher i Elitserien och eventuellt slutspel eller kval. Säsongskortet har ett rabatterat pris för att uppmuntra köparna till att bidra till stämningen i hallen vid hemmamatcher och resor till bortamatcher.

Ät och drick i Gula Huset före matcherna

Precis som förra säsongen kommer VBK i samarbete med Kullen Fans driva Gula Huset under kommande säsongen. Upplägget kommer vara samma med mat, dryck och kaffe för 130 kr. Gula Huset är öppet för alla och menyn kommer att variera vid varje match.

De trognaste besökarna har möjlighet att köpa ett säsongspaket där det ingår entré och mat till samtliga 13 hemmamatcher. Paket kostar endast 2 600 kr (200:- per match). Önskar du köpa detta erbjudande kontaktar du David Hermansson på 070-380 92 73 eller Henrik Stålhammar på 073-376 59 76.