Eric och Ludwig uttagna till P15-landslaget

I slutet av mars spelas P15-VM i Arkhangelsk och om ett par veckor hålls ett läger i Uppsala.

Eric Jältborn och Ludwig Westerling (Ludwig representerar också Oskarshamn Bandy) är två av de 30 spelare som förbundskaptenerna Pär Gustafsson och Patrik Södergren har tagit ut till lägret 20-22 januari. Stort grattis till er.

– Vi är en bit på vägen för att forma ett lag, som i slutet av mars ska representera Sverige i Archangelsk när P15-VM går av stapeln, säger Pär till svenskbandy.se och fortsätter.

– Jag och Patrik Södergren (biträdande förbundskapten) har den senaste tiden rest runt på tre olika orter, där våra Elitläger har varit. Lite fler än 120 killar har under 3 lägerdagar haft träningar, och även en del internmatcher, allt under översikt av våra duktiga instruktörer. Efter dessa elitläger har vi nu gjort en sammanställning, dels av våra egna intryck, men självklart även vägt in hur instruktörerna gjort sina bedömningar. Vi har nu kallat 30 killar för nästa steg, som kommer vara i Uppsala 20-22 Januari.

Efter lägret kommer truppen bantas till 16 spelare. Hela listan finns på Bandyförbundets hemsida.

Dennis Josefsson
dennis.josefsson@vetlandabk.se