Fler platser släppta till matchen mot Nässjö

På fredag 17 september spelar VBK träningsmatch mot Nässjö IF i Hydro Arena. Vi har nu kunnat släppa ytterligare några platser på sittplatsläktaren.

Vid matchen gäller publikrestriktioner som innebär att vi kan ta emot max 300 sittande åskådare, men antalet platser är begränsade på grund av restriktioner och avstånd mellan sällskap. Vi har i dag kunnat släppa några fler biljetter, bland annat på sektion D som snabbt blev slutsåld i fredags när biljetterna släpptes. Därmed finns nu chansen att köpa platser mitt på läktaren för upp till fyra personer i ett sällskap.

Viktigt att tänka på:
* Du som köper biljett får välja en plats på vår sittplatsläktare.
* Du kan köpa max 8 biljetter per sällskap.
* Biljettsystemet kommer automatiskt placera dig med avstånd till ett annat sällskap.

I arenan är det viktigt att du tänker på att hålla avstånd till övriga besökare och att du sitter på den plats du är tilldelad för att vi ska kunna erbjuda ett tryggt evenemang för alla besökare.

Alla biljetter kostar 100 kr oavsett ålder. Din biljett skickas som sms och e-post till dig efter ditt köp. Ta med smset eller e-postmeddelandet (antingen utskrivet eller direkt på din mobil) för att scanna i entrén vid matchen.

Först till kvarn gäller!

Andreas Söderman