Fortsätt stötta VBK med en fiktiv biljett

Vi är mitt i sommaren men Vetlanda Bandyklubb är tacksam för alla som fortsätter stötta klubben med en fiktiv biljett i Kullen Fans insamling i jakten på publikrekordet.

Insamlingen startade i mars och tack vare alla er som swishade innebar detta en inkomst för VBK på ca 110 000 kr under föregående verksamhetsår, vilket fick en viktig påverkan på föreningens resultat. Insamlingen fortsätter dock även nu och Kullen Fans säger att den kommer pågå ända fram tills att vi slår publikrekordet på gamla Landbandybanan som är 5 362 biljetter. Vi börjar närma oss hälften av dessa biljetter och därmed är vi över 120 000 kr till VBK.

När vi når ungefär hälften, eller närmare bestämt 2 691 fiktiva biljetter, så slår vi den bästa publiksiffran i Vetlanda under 2000-talet och vi den nivån händer det ett antal roliga saker:

• Daniel Engström Stenson och Kristian Lönner sammanfattar möten mot Hammarby genom historien i en specialpodd. Daniel och Kristian skrev ju som bekant VBK:s jubileumsbok Gulsvarta Hjärtan och gjorde då även en podcast om det när den släpptes. Daniel poddar också om bandy i podcasten Bandywisser.
  • VBK lottar även ut två fina vinster när vi når 2 691 fiktiva biljetter. I vintras hade vi vid en hemmamatch besök av alla spelare och ledare som vunnit SM-guld med VBK och dessa guldhjältar signerade både en matchtröja och en jubileumsbok. Tröjan med autografen på ryggen är högvinsten och den mycket speciella jubileumsboken med autografer på hela det första uppslaget är andra vinsten.

Alla som swishar till och med att vi når 2 691 fiktiva biljetter är med i utlottningen, så utlottningen pågår tills dess att vi har nått den nivån. Ju fler gånger du swishar desto större chans har du att vinna, så swisha gärna en mindre summa flera gånger!

Swisha 50 kr per biljett till 123-099 44 00. Tack för ditt stöd!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se