Fyra Vetlanda-spelare i P17-landslaget

Förbundskapten Göran Boström har tagit ut 30 spelare till P17-landslagets träningstrupp inför ett läger i Uppsala sista helgen i maj.

Fyra av spelarna kommer från Vetlanda BK, det handlar om August Ljung, Filip Johansson, Måns Racov och Vladimir In-fa-lin. Stort grattis till er.

– Den här 30-mannatruppen är till mångt och mycket baserad på förra säsongen insatser och det första steget nu blir att träffas för lite tester och teori. Det är viktigt för mig att betona att detta inte är ett fördigt underlag till en VM-trupp, utan möjligheterna för andra spelare att slå sig in under årets gång är fortfarande stor, säger förbundskapten Göran Boström.

Hela truppen finns på Svenska Bandyförbundets hemsida. VM spelas i Motala 13-15 mars nästa år.

Dennis Josefsson
dennis.josefsson@vetlandabk.se