Henrik Stålhammar ny verksamhetsutvecklare i VBK

Vetlanda Bandyklubb gör en organisatorisk utveckling när Henrik Stålhammar tillsätts i en ny roll som verksamhetsutvecklare med fokus på att utveckla föreningens intäkter och evenemang.

Rollen är en ny tjänst på heltid i VBK som ersätter klubbchefsrollen som Carl-Gunnar Jonasson har haft under de senaste säsongerna. Tjänstens fokus är säljinriktat med ansvar för VBK:s arbete inom marknad och kommersiella områden mot företag och privatpersoner. Dessutom finns utrymme inom tjänsten att arbeta med utpekade utvecklingsområden i projektform, vilket just nu planeras för inför nästa säsong.

Efter ett rekryteringsarbete som pågått under en längre tid har styrelsen beslutat att tillsätta rollen med Henrik Stålhammar som är en välkänd person inom VBK. Henrik har under många år drivit supporterklubben Kullen Fans och satt även i VBK:s styrelse 2019-2021. Henrik kommer närmast från en tjänst som produktionsledare på Beslag & Metall och kommer tillträda som verksamhetsutvecklare senast 1 oktober 2024. Under en övergångsperiod kommer även Carl-Gunnar Jonasson att finnas med som ett stöd till Henrik för ett bra överlämnande av arbetsuppgifter.
– Det känns väldigt bra och spännande att kunna presentera denna utveckling av VBK och att en driven person med stort engagemang för VBK vill ta sig an denna viktiga roll för föreningen. Henriks arbete kommer ha ett mycket tydligt fokus på att öka föreningens intäkter och att utveckla våra evenemang, både runt matcher och andra evenemang, säger VBK:s ordförande Håkan Edvardsson.

Henrik Stålhammar ser också fram emot att, efter ha varit engagerad på olika sätt runt VBK under hela sitt liv, nu gå in i ett nytt kapitel när han tar sig an den nya tjänsten.
– Jag ser väldigt mycket fram emot att kasta mig in i en ny utmaning och har med mig många idéer på hur vi ska kunna utveckla VBK. Laget gjorde en sportsligt väldigt framgångsrik säsong som gick och jag märker att intresset är större än på länge, så det blir en rolig uppgift att få vara med och ta vara på det genom kontakter med sponsorer och supportrar framöver, säger Henrik Stålhammar och fortsätter:
– Jag vill också passa på att tacka Beslag & Metall där jag haft en utvecklande tid med fantastiska medarbetare som jag önskar fortsatt lycka till i framtiden.

Det innebär att VBK:s kansli från och med 1 oktober består av verksamhetsutvecklare Henrik Stålhammar och sedan tidigare Oksana Suzdaleva som arbetar med ekonomi och administration. Kansliet har just nu semesterstängt men öppnar med ordinarie öppettider kl 9-16 måndag 5 augusti.

För mer information, kontakta:

Håkan Edvardsson, ordförande: 076-139 36 20

Henrik Stålhammar, verksamhetsutvecklare: 073-376 59 76

Vetlanda Bandyklubb
info@vetlandabk.se