VBK jublar

Inled det nya året med att stötta VBK:s framtid i Framtidspengen

Vi är inne på ett nytt år och har avverkat mer än hälften av Elitserien 2018/19. Vi är därmed inne i ett skede då vi både behöver avsluta denna säsong på bästa möjliga sätt – men också börja blicka framåt. Därför är det ett perfekt läge för dig att gå med i Framtidspengen nu. 

I Framtidspengen går man med för att efter säsongen ge ett bidrag till VBK där meningen är pengarna ska användas för att stötta föreningen på lång sikt genom att möjliggöra satsningar inom organisation och ungdomsverksamhet. Exempel på en sådan nysatsning är anställningen av en administratör på heltid i form av Oksana Suzdaleva, som sedan i augusti arbetar på VBK:s kansli.

Upplägget är enkelt – du bestämmer själv hur många kronor per mål som VBK gör som du vill stötta föreningen med. Skicka in din anmälan till Framtidspengen via länken nedan och sedan kan du jubla lite extra varje gång laget gör mål framöver, eftersom du då också bidrar till framtiden för vår förening. Betalningen sker efter avslutad säsong. 

* Du bestämmer storleken på ditt bidrag, från 1 kr per mål och uppåt.
* Beloppet du ska betala fastställs efter A-lagets sista match säsongen 2018/19 och baseras på antalet mål VBK har gjort i Elitserien, slutspel eller kval.
* Du betalar beloppet efter sista matchen via bankgiro, kort, kontanter eller swish.
* Du som betalar 5 kr eller mer per mål kan välja att betala på faktura med 30 dagar betalningsvillkor.
* Du får ditt namn publicerat på VBK:s hemsida som tack för att du bidrar till VBK:s framtid.

Säsongen 2017/18 gjorde VBK 169 mål i Elitserien och slutspel och vi har så här långt under säsongen gjort 77 mål på 19 matcher. Håller VBK i det snittet säsongen ut innebär det 105 mål i Elitserien.