Målrika matcher för juniorlagen

Segrar mot Västerås, Tellus och Surte.

Vetlanda P19 spelade i söndags borta mot Västerås, det blev en målrik tillställning som VBK vann med 11-7. Målskyttar var August Ljung 5, Vladimir In-fa-lin 2, Filip Johansson 2, Noah Gummesson och William Reuser. Nästa match spelas borta mot Tellus på söndag.

Tellus var i sin tur på besök i Hydro Arena i lördags, men då handlade det om Pojkallsvenskan. Vetlanda vann matchen med 8-3 och för målskyttet stod Noah Gummesson 3, William Reuser 2, Isak Cronvall 2 och Alexander Sundberg. P17 gör P19 sällskap till Gubbängen och spelar återigen mot Tellus på söndag.

I 16-årsserien spelade VBK P16 borta mot Surte, en jämn match som avgjordes till Vetlandas fördel i 90e minuten. Slutsiffrorna blev 6-7 och Ludvig Tejmark 3, Emil Karlsson, Anton Gustafsson, Emilia Göransson och Lukas Corin stod för målen. På söndag spelar laget hemma mot Villa-Lidköping klockan 14.15. VBK P15 spelar i helgen Håkan Sundins cup Lilla Allsvenskan i Falun.

Dennis Josefsson
dennis.josefsson@vetlandabk.se