Nu börjar försäljningen – boka ditt säsongskort här

Den nya bandysäsongen närmar sig och det börjar bli dags att boka ditt säsongskort i Hydro Arena. I säsongskortet ingår alla 13 matcher i Elitserien, eventuellt slutspel eller kval samt alla träningsmatcher i Hydro Arena.

Att ha säsongskort till Vetlanda Bandyklubb innebär att du är en av föreningens mest trogna supportrar och att du redan nu har säkrat din plats i arenan till säsongens alla hemmamatcher. Den här säsongen gör VBK en satsning på att utveckla och förbättra våra matcharrangemang och i kombination med ett spännande lag på isen som bygger vidare på stommen från förra säsongen finns det gott om anledningar till att köpa säsongskort. 

Du bokar säsongskortet via formuläret nedan. Lördag 14 september spelas säsongens första träningsmatch mot Nässjö IF i Hydro Arena. Du kan då hämta ditt säsongskort vid matchen och du kan även betala i samband med att du hämtar ut kortet. Du kan även hämta och betala ditt säsongskort vid övriga träningsmatcher eller på kansliet under ordinarie öppettider. 

Du som hade säsongskort på sittplats förra säsongen ombeds boka senast 30 september för att behålla samma plats som tidigare på läktaren.

Säsongskort sittplats

Ordinarie 2 875 kr
Pensionär 2 300 kr
Exklusivmedlem 1 500 kr

Säsongskort ståplats

Ordinarie 1 850 kr
Pensionär 1 375 kr
Medlem Kullen Fans 1 000 kr

Entréavgifter Elitserien 2019/2020

Vuxen 150 kr
Pensionärer 120 kr
Upp till 19 år Gratis
Tillägg sittplats 80 kr

Beställ ditt säsongskort via formuläret nedan. Om du har några frågor, vänligen kontakta Andreas Söderman på andreas.soderman@vetlandabk.se. 

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se