Så här fortsätter VBK:s försäsong

Under helgen har VBK spelat två träningsmatcher som slutade med en storvinst mot Nässjö och en storförlust mot Villa. Så här fortsätter försäsongen inför Elitserien.

Efter två matcher i helgen är det uppehåll i helgen som kommer då den matchen som från början var planerad blev inställd. Istället väntar en internmatch i samband med en kickoff som föreningen har för ungdomsledare och funktionärer på lördag 25 september.

Nästa gång VBK kliver ut till match blir därmed Svenska Cupen i Lidköping och då blir det direkt match mot Villa igen. Efter premiären mot Villa väntar Edsbyn senare på fredagen och därefter Västerås på lördagen.

I oktober spelar VBK tre hemmamatcher på lördagar kl 15:00 som förberedelser inför Elitserien, som startar borta mot Tellus fredag 29 oktober. 

Svenska Cupen

Svenska Cupen spelas i Lidköping 1-3 oktober. VBK spelar tre gruppspelsmatcher och därefter eventuellt slutspel.

Fredag 1 oktober kl 12.00 Villa Lidköping BK – Vetlanda BK 
Fredag 1 oktober kl 21.45 Vetlanda BK – Edsbyns IF 
Lördag 2 oktober kl 15.45 Vetlanda BK – Västerås SK

Alla matcher i Svenska Cupen streams på Sportbladet Play, läs mer här. Eftersom publikrestriktionerna har släppt inför Svenska Cupen kan du givetvis också köpa biljetter till cupen och se VBK live, läs mer här.

Träningsmatcher

9 oktober kl 15:00, Hydro Arena

Vetlanda BK – Örebro SK

16 oktober kl 15:00, Hydro Arena

Vetlanda BK – IFK Motala

23 oktober kl 15:00, Hydro Arena

Vetlanda BK – Frillesås BK

Hemmamatchen mot Motala 16 oktober kommer att streamas på Bandyplay. VBK arbetar på en lösning för att streama även de andra två träningsmatcherna.

Biljettinformation till dessa matcher kommer inom kort.

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se