Stort intresse för VBK:s jubileumsbok

Vetlanda BK firar sitt 75-årsjubileum med en bok över klubbens historia. Och intresset för jubileumsboken är stort. På bara en dryg vecka har 100 böcker bokats och närmare 20 personer har sponsrat projektet med ett Premium-köp.

– Premium-köpen är helt avgörande för att vi ska kunna ge ut boken. Vi känner stor tacksamhet för att så många redan valt Premium eller reserverat ett exemplar av boken, säger Kristian Lönner som skriver boken tillsammans med Daniel Engström Stenson.

Boken går att reservera på VBK:s hemsida för 249 kronor. Den som vill stötta projektet och klubben lite extra kan köpa en Premium-bok för 1 000 kronor. Då blir man också inbjuden till bokens releasefest och har möjlighet att få sitt namn i boken.
– Att köpa Premium är ett väldigt bra sätt att stötta bokprojektet och därmed Vetlanda BK på. Vi hoppas att ännu fler med stort VBK-hjärta väljer Premium, säger Andreas Söderman som är styrelseledamot i VBK.

På Vetlandafesten 25 maj kommer det finnas möjlighet att reservera sitt exemplar av jubileumsboken, då VBK finns på plats med A-lagsspelare. Den dagen kommer besökarna få lära sig mer om VBK:s historia och få prova sina kunskaper i ett jubileumsquiz.

Arbetet med jubileumsboken görs ideellt och alla intäkter går till Vetlanda BK.

VBK:s allra första match spelades på nyårsdagen 1945 mot Flugeby.