Ta med föräldrar på bandy!

När VBK möter Sirius på hemmaplan på fredag 19 november sätter vi föräldraskapet i fokus. Oavsett ålder, ta med föräldrar på bandy och ha en fredagskväll tillsammans i Hydro Arena.

VBK:s nästa hemmamatch i Elitserien spelas mot IK Sirius 19 november kl 19:00 i Hydro Arena. Med anledning av att det på söndag 14 november är fars dag sätter VBK fokus på föräldraskapet men inte bara pappor. Vi vet att alla föräldrar är otroligt viktiga för alla som börjar spela bandy och för att föra traditionen vidare, både som spelare och supportrar. Därför vill vi hylla föräldraskapet och hoppas att ni är många som vill dela denna fredagen tillsammans med VBK och mellan barn och föräldrar, oavsett ålder. 

Köp biljetter till matchen här

Boka plats hos Sussie Olssons Kök

Före matchen kan du boka plats för mat och dryck hos Sussie Olssons Kök. Här äter ni middagsbuffé med kaffe och kaka och lyssna på båda lagens tränares tankar och analyser inför den stundande matchen. I paus är du också välkommen in i restaurangen. Perfekt för dig och dina föräldrar?

Buffé inkl alkoholfri dryck, kaffe, programblad och sittplats: 500 kr
Buffé inkl alkoholfri dryck, kaffe, programblad och ståplats: 420 kr
Buffé inkl alkoholfri dryck, kaffe och programblad: 270 kr

Dryck med alkohol går att köpa till på plats.

Betalning sker på plats eller via faktura.

Du bokar plats genom att kontakta info@vetlandabk.se!

Utlottning av biljetter och presentkort hos MAX Burgers

Inför matchen lanserar vi en möjlighet för aktiva barn i VBK och föräldrar att vinna biljetter till matchen. Totalt kommer sex barn och föräldrar vinna till den här matchen och därefter två barn och föräldrar per match. Läs mer om det här

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se