Träffa A-lagsspelare och testa VBK-kunskaperna på Vetlandafesten

I helgen är det återigen dags för Vetlandafesten i Vetlanda. VBK finns på plats i centrum på lördag 25 maj där du kan både boka och ha chansen att vinna en kommande Jubileumsbok.

Vetlandafesten arrangeras i helgen med aktiviteter både på fredag och lördag. På lördag 25 maj mellan kl 10:00 och 16:00 är det fullt med aktiviteter i centrum och bland annat finns Vetlanda Bandyklubb på plats. I år gör vi ett avstamp inför 75-årsjubileet och du kan på lördag göra din förhandsbeställning av Jubileumsboken och få med dig ett gåvobevis hem! Perfekt för dig som planerat att ge boken i present till någon och vill kunna räcka över ett bevis innan boken släpps i slutet av november.

Du kan också vara med i VBK:s jubileumsquiz där en vinnare vinner en Jubileumsbok. Här prövar du dina kunskaper i VBK:s historia och vinnaren i detta lotteri meddelas efter Vetlandafesten.

På plats under hela dagen är spelare från Vetlanda BK:s A-lag. Vi står precis framför entrén till Stadshuset i Vetlanda, välkomna på lördag mellan kl 10 och 16!

Om Jubileumsboken

Säsongen 2019/20 firar Vetlanda BK 75 år. Resan från det första mötet på Brandels konditori, via första matchen mot Flugeby, till allsvenskan, SM-guld och ungdomsguld innehåller många fantastiska berättelser.

I boken Vetlanda BK 75 år kommer de att berättas. Läsaren får ta del av hur Vetlanda lyckades gå från division 4 till allsvenskan på tre år, hur klubben gick från lindansarlag till att under tio säsonger spela sju SM-finaler och hur VBK därefter har blivit Sveriges mest framgångsrika klubb på juniorsidan. Läsaren bjuds också på intervjuer med flera av de stora spelarna och ledarna som fostrats i eller tillhört Vetlanda BK under dessa 75 år.

Boken kommer att vara färdig med utgivning lagom till jul 2019 men du har nu chansen att förhandsboka ditt exemplar av Jubileumsboken. Genom att göra detta hjälper du också till att säkra utgivningen av boken då förhandsbokningar är en förutsättning för att finansiera och därmed garantera boken. Så är du intresserad av att köpa Jubileumsboken, tveka inte att skicka in din förhandsbeställning redan nu!