Tre Vetlanda-spelare i P15-landslaget

Till dubbellandskamperna mot Finland 2-3 februari har förbundskaptenerna Pär Gustafsson och Patrik Södergren bland andra tagit ut Olle Sandell, Vladimir In-fa-lin och August Ljung.

– Nu när alla läger är klara ska det bli kul att komma iväg och spela landskamper. Det känns spännande och inspirerande att få mäta oss med Finland, säger Pär. Hela truppen finns på bandyförbundets hemsida.

Till vardags spelar Olle, Vladimir och August i Vetlandas duktiga P16-lag som hittills är obesegrade i serien, på söndag klockan 15.00 spelar de hemmamatch mot Lidköpings AIK.