Två sätt att stötta VBK nu i sommar

När vi nu kommit in i juni vill vi tipsa om två sätt att stötta VBK via två supporterinitiativ som inbringat viktiga inkomster till VBK under våren.

Gå med i Andelsspel V75 för VBK

I mars började ett gäng VBK:are spela V75 tillsammans i ett andelsspel där den erkänt duktiga travtipparen Daniel ”Önos” Eriksson sätter ihop V75-systemet varje helg. För 300 kr/månad har du chansen att vara med och spela och har då chansen på vinstpengarna. Av din insats går 10% till VBK och resten till spelet medan 20% av vinsterna går till VBK och resten delar alla som är med och spelar på. 

För att vara med varje helg under juli är det deadline på fredag 5 juni kl 16:00. Och du går med genom att kontakta Martin Nilsson på martin.nilsson@karlssongruppen.se så får du all information om hur du betalar.

Läs mer om Andelsspel V75 för VBK i Facebook-gruppen

Köp en fiktiv biljett i Kullen Fans insamling

Sedan i mars har Kullen Fans samlat in pengar till VBK i jakten på publikrekordet på gamla landbandybanan genom att supportrar kan betala 50 kr för fiktiva biljetter. Insamlingen har så här långt nått över 2 400 biljetter och därmed över 120 000 kr till VBK.

När vi når 2 691 biljetter drar vi en vinnare som vinner en matchtröja signerad av VBK:s guldhjältar och en vinnare som vinner en signerad jubileumsbok. Dessutom släpper vi en specialpodd om matcher mot Hammarby genom VBK-historien! Swisha 50 kr för varje fiktiv biljett du vill skänka till VBK till nummer 123-099 44 00.

Läs mer om insamlingen här

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se