Vi öppnar Hydro Arena för fler!

Eftersom våra sittplatser sålt slut släpper vi nu 50 extrabiljetter på ståplats till morgondagens träningsmatch mot Nässjö IF.

Biljetterna säljs på sektion B som är separerad från de som sitter på sektion C, D och E. På ståplatssektionen gäller fri placering men du ska hålla avstånd till andra besökare på matchen.

Entréer

För dig som har köpt plats till sittplatssektionerna gör du entré vid 6-kantshuset. Därefter ska besökare gå till sittplatsläktaren och den sektion som framgår av din biljett. Alla besökare har fått en angiven plats och du förväntas sitta på din plats hela matchen. Efter besök i kiosk eller toalett ska du gå tillbaka till läktaren. Tänk på att hålla avstånd och om du blir sjuk så är vi glada att du stannar hemma så välkomnar vi dig tillbaka vid ett annat tillfälle.

För dig som har köpt plats till ståplatssektionen gör du entré i huvudentrén och går därefter till sektion B.

Det kommer finnas avspärrningar i arenan som är förbjudna för dig som åskådare att gå i genom. Du kan därmed inte röra dig över hela arenan men kommer ha tillgång till toalett och kiosk. Vänligen respektera avspärrningar och uppmaningar från matchvärdar.

I arenan är det viktigt att du tänker på att hålla avstånd till övriga besökare och att du sitter på den plats du är tilldelad för att vi ska kunna erbjuda ett tryggt evenemang för alla besökare.

Alla ståplatsbiljetter kostar 80 kr oavsett ålder. Din biljett skickas som sms och e-post till dig efter ditt köp. Ta med smset eller e-postmeddelandet (antingen utskrivet eller direkt på din mobil) för att scanna i entrén vid matchen.

Välkommen till Hydro Arena!

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se