Vill du ha med ditt namn i boken? Förhandsbeställ Jubileumsboken nu!

Vetlanda Bandyklubb ger i år ut en Jubileumsbok. Vill du stötta projektet lite extra kan du ge ett bidrag genom att förhandsbeställa och du som vill ha med ditt namn i boken behöver göra det senast 14 september!

Just nu är skapandet av Vetlanda Bandyklubbs jubileumsbok inne i ett intensivt skede men boken börjar närma sig sitt färdigställande. Nu har vi också nästan nått målet om att samla in 60 000 kr till Jubileumsboken genom förhandsbeställningar. Lite återstår dock tills vi har nått målet och därför ber vi dig som är intresserad av boken att skicka in din förhandsbeställning.

Du som beställer boken kan antingen beställa den för 249 kr eller ge ett extra bidrag genom att köpa Premium-utgåvan för 1 000 kr. Då får du en inbjudan till releasefesten vid matchen mot Åby 29 november samt möjligheten att få med ditt namn i boken. Du som vill ha med ditt namn i boken måste beställa boken senast 14 september 2019 för att vara säker på att det ska hinna komma med i tryck.

Vi utlovar en härlig läsning om VBK:s historia under 75 år och en bok som är given för alla VBK-supportrar att ha hemma i bokhyllan under många år framöver. Gör din förhandsbeställning via knappen nedan!