Lovmatcher med aktiviteter för familjerna

Vid två hemmamatcher under vintern kommer VBK satsa på familjeaktiviteter som ska locka barn och föräldrar till Hydro Arena vid matcherna vi kallar för lovmatcherna.

Nedan följer beskrivningar av konceptet för varje match och vi kommer återkomma under hösten med upplägg och erbjudanden kring matcherna. Med reservation för eventuella ändringar.

Sandviken 28 december – Jullovsmatchen
Edsbyn 16 februari – Sportlovsmatchen

Under säsongen spelas två matcher på helger i samband med jullovet och sportlovet. Dessa kommer ha ett tydligt familjefokus och syftet är att erbjuda aktiviteter som är anpassade för barnfamiljer vid de båda matcherna. Vi vill också att matcherna ska vara en rolig lovaktivitet för lediga barn och ungdomar på Höglandet.

På grund av spelschemat förra säsongen genomfördes ingen match med familjeaktiviteter under 2018/2019 men under de två säsongerna tidigare har VBK haft familjematcher med koncept som nu vi kommer att utveckla vidare den här säsongen.

De exakta aktiviteterna vid matcherna och allt annat som ni behöver veta kommer under hösten. 

Säsongskort sittplats

Ordinarie 2 875 kr
Pensionär 2 300 kr
Exklusivmedlem 1 500 kr

Säsongskort ståplats

Ordinarie 1 850 kr
Pensionär 1 375 kr
Medlem Kullen Fans 1 000 kr

Mat och dryck vid hemmamatcherna

En del av VBK:s satsning på matchdagarna 2019/2020 är ett förbättrat erbjudande för att äta och dricka i Hydro Arena vid matcherna. Här finns bra erbjudanden både för företag och privatpersoner som ger dig allt du behöver i samband med ett besök vid VBK:s hemmamatcher. De exakta erbjudanden kommer att presenteras och börja säljas under augusti.

Läs mer: Så här ska VBK utveckla matcharrangemangen i vinter

Andreas Söderman
andreas.soderman@vetlandabk.se