Tack alla ni som bidragit till att nå målet i 1992-klubben!

Igår var sista dagen för att gå med i 1992-klubben och vi hade satt upp målsättningen 300 000 kr - vilket vi nu är glada att meddela att vi har nått! Men vi meddelar också att vi förlänger tiden för att bli medlem till 30 april.

De pengar som årligen samlas in till 1992-klubben ska oavkortat gå till A-lagets spelartrupp. Målsättningen är att varje år få in minst 300 000 kr från privatpersoner eller företag, där en andel kostar 1 000 kr. Startskottet går varje år i samband med sista hemmamatchen i grundserien och försäljningsperioden för att köpa andelar är två månader. Det innebär att det igår 9 april var sista datum för att gå med och tack vare 219 olika medlemmar har vi nu samlat in ca 315 000 kr till VBK:s lagbygge!

Sedan 1992-klubben startade har vi till att börja med spelat semifinal i årets slutspel men därefter har Johan Löfstedt, Viktor Lindahl och Daniel Johansson alla tre återvänt till VBK. Dessutom har vi förlängt kontrakten med Emil Fedorov, Pontus Blomberg och Topi Peuhkuri. Alla dessa nyheter har kommunicerats med exklusiv förtur för de som är medlemmar i 1992-klubben och vi lovar att fortsätta meddela alla medlemmarna om kommande nyheter i truppen.

Vi meddelar också att vi förlänger tiden för att bli medlem hela vägen fram till 30 april, då vi märker att det är ett stort intresse för VBK och flera som vill vara med. Så har du inte redan tagit chansen eller om du vill öka upp din satsning så har du chansen ytterligare några veckor!

Det här får du som medlem

• Inbjudan till kick-off och presentation av spelartruppen i april.
• Meddelande via mail innan vi går ut med förändringar i spelartruppen.
• Ditt namn publiceras på VBK:s hemsida och på en tavla i Hydro Arena.
• Ett diplom som visar att du är medlem i 1992-klubben.
• Vara med i utlottningar av fina priser.

Så går du med i 1992-klubben

Allt du behöver göra är att betala för din andel och ge oss dina kontaktuppgifter. Priset för en andel är 1000 kr, men du får självklart köpa så många andelar du vill för att stötta VBK på vägen mot nya framgångar. Andelen gäller i ett år från det att betalningen mottagits. När du betalat kan du skicka ett mail med dina kontaktuppgifter till info@vetlandabk.se.

Betalning via Swish
Swisha minst 1000 kr till 123 198 94 09.
Märk betalningen med ”1992-klubben”.

Betalning via bankgiro
BG 268-2102.
Ange ”1992-klubben” vid betalning.

Se alla medlemmar här 

Vetlanda Bandyklubb
info@vetlandabk.se